Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Girl...)
Wiking
Hej widzę ,że nie tylko mi się nudzi hehe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
olinka napisał:
Uciekam pospacerowac, jeszcze samotnie ale widze że będzie dobrze bo nie tylko ja tu taka z "myslakami" sie bije
Pożniej tu zagladne i zobaczę jak temat sie rozwinął, cieszę sie że go poruszyłam
Papatki i do póżniej i dziękuje wszystkim baaaardzo sa słowa otuchy

Wpadaj tez do dzialu muzycznego, tam nie trzeba nic gadac, ani gotowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Kow@lski napisał:
Swego czasu szukalem kogos do gry w badmingtona, albo squasha. Zdaje sie zle szukalem, bo ludzie z ktorymi o tym gadalem nadal wola przesiadywac w knajpie...

knajpa też dobra rzecz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ja ide dzis do kina, są chętni?

Uaktualnienie:
Po prawie godzinie nikt sie nie zgłasza. Lasu rąk sie nie spodziewalam, bo nie kazdy ma w godzinach pracy dostep do internetu
Ale.... ale jesli ktos ma ochote isc na "Salt" to ja z kolezanką idziemy dzis na 18.00
Jesli ktos juz widzial ten film, i uwaza je jest kiepski, prosze zachowac komentarze dla siebie

Na forum bede do godz. 16.30, potem juz musze sie wylogowac.
Bilet 95 koron.
Zapraszam ( kazdy płaci za siebie )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
yzia napisał:
Kow@lski napisał:
Swego czasu szukalem kogos do gry w badmingtona, albo squasha. Zdaje sie zle szukalem, bo ludzie z ktorymi o tym gadalem nadal wola przesiadywac w knajpie...

knajpa też dobra rzecz

ilez mozna...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Na razie jedna osoba i ja Wlasnie... knajpa... ilez mozna, my pojdziemy do deli de luca na smoothie jagodowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
A ja ide dzis do kina, są chętni?

Uaktualnienie:
Po prawie godzinie nikt sie nie zgłasza. Lasu rąk sie nie spodziewalam, bo nie kazdy ma w godzinach pracy dostep do internetu
Ale.... ale jesli ktos ma ochote isc na "Salt" to ja z kolezanką idziemy dzis na 18.00
Jesli ktos juz widzial ten film, i uwaza je jest kiepski, prosze zachowac komentarze dla siebie

Na forum bede do godz. 16.30, potem juz musze sie wylogowac.
Bilet 95 koron.
Zapraszam ( kazdy płaci za siebie )

Hiltonie, a Ty tak przy poniedzialku? To byla prowokacja i podchwytliwe pytanie, mysle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Katarzyna napisał:
Kowalski, nie mogę rozwaliłeś mnie na łopatki!

Bo to prawda, Katarzyno. Sama zobacz ile czasu Ci te rzeczy zajmuja? Przytulanie, calowanie, calowanie i seks, seks z calowaniem, klotnie i godzenie, przekonywanie, odkrecanie /czegos czego nie bylo/, planowanie, planowanie lacznie z tym, co nigdy nie bedzie mialo miejsca itd...
A potem sen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
aleście się naprodukowali jak mnie nie było
kino ,knajpka ,sqosh,tyle propozycji i kto tu chce sie nudzić
jedno pytanie apropo filmu : po angielsku czy po norwesku bedzie ten film ,bo ja ani jednego ,ani drugiego jezyka niepanimaju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
Na razie jedna osoba i ja Wlasnie... knajpa... ilez mozna, my pojdziemy do deli de luca na smoothie jagodowe

Na Grønlandzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok